Isabelle Aubry & Pierre Guilloteau (Frankrijk) - L’Artbri cubique - Artistieke schuilplaats

Description

Een hut kubus, artistieke beschutting, enveloppen en beschermt de stam van een boom. Deze architectuur sculptuur nodigt ons uit om te creëren, mediteren en ontspannen, geïnspireerd door de natuur.

De artistieke en poëtische schuilplaatsen bieden onderdak aan wandelaars die er enkele uren kunnen uitrusten alvorens verder te trekken.

Reserveren is niet mogelijk. Wie eerst komt, is ook de eerste die zich kan installeren.

Opgelet : gelieve de rust te bewaren en volg de reglementering van de woudcode.

Ter herinnering : verboden vuur te maken, zich te verplaatsen met een gemotoriseerd voertuig, langer te blijven dan enkele uren… Respecteer ook het milieu en laat geen sporen na van uw passage.

Als de schuilplaats bezet is, is er een bivak in de buurt. Ga terug op je stappen op +/- 400m, het is in de weide (aan de rand van het bos) aan de voet van de heuvel. Vind ook de gebieden op privé terrein bij "L'artbri cubique" op https://welcometomygarden.org/ (er is er één in het dorp Heure).

2 schuilplaatsen op de paden van Havelange en Somme-Leuze: «Tout encoquillé» en «L’Artbri cubique». Er zijn 15 km tussen de 2 schuilplaatsen. De volgende schuilplaats "Levitas" is op Ciney op 28,9 km

«In samenwerking met het Musée de la céramique d'Andenne Vzw en de steun van de Société Car-meuse»

Lieu

Parkeren : In Heure, Rue de la Louve, bij Le Pré Gourmand. Ga te voet verder over 500 m in de Rue de la Louve en op het einde gaat u het bos in. Volg de Sentiers d’Art – Kunstpaden bewegwijzering. Neem de 1e weg links. De schuilplaats bevindt zich boven op de heuvel! Goede moed!