Kuntspaden in Condroz-Famenne

Description

Sentiers d’art in Condroz-FamenneOpen art!

Zin in een ongewone wandeling in de natuur? Zin om u tijdens de wandeling te laten verrassen door verbazende kunstwerken?

 

"Kunstpad in Condroz-Famenne" is 141 km bezaaid met meer dan 42 kunstwerken in de natuur gerealiseerd door kunstenaars uit verschillende landen. Dit pad kruist de gemeenten Ciney, Gesves, Hamois, Havelange, Ohey en Somme-Leuze. Langs het parcours worden kleine lussen van 6 tot 12 km aangeboden.

6 artistieke en poëtische schuilplaatsen* bieden wandelaars de kans te overnachten tijdens hun wandeltocht langs het pad. Opgelet: reserveren is niet mogelijk. Wie eerst komt, installeert zich als eerste!

Het kuntspad is gratis, het hele jaar toegankelijk, 24u/dag, 7d/week, voor alle niet-gemotoriseerde gebruikers.

Het pad van 140 km is bewegwijzerd (rode rechthoek met opschrift ‘Sentiers d'art’). Enkele kleinere gezinscircuits laten toe een paar werken te ontdekken. Opgelet: de lussen weergegeven op de kaart zijn niet bewegwijzerd!

* Schuilplaatsen worden erkend als "bosgebieden". De residentie is alleen toegestaan ​​van 19.00 uur tot 09.00 uur, behalve op dagen en vooravond van dagen die niet in het bos mogen circuleren. Het is ten strengste verboden om vuur te maken. Je moet de plek respecteren en je afval weghalen. 

 

7 schuilplaatsen langs de paden:

 « Triskele » - n°6 en « Sous son aile » - n°14 in Gesves

« Trivouac » - n°20 in  Ohey

« Tout encoquillé » - n°26 in Havelange

« L’Artbri cubique » - n°30 in Somme-Leuze

« Levitas » - n°37 in Ciney

« Torvtak »  - n°42 in Hamois

 

GOED IDEE

Om de 141 km van "Sentiers d'Art" te ontdekken:

1 WANDELKAART "TRAIL OF ART" VOOR DE PRIJS VAN 3 EURO

 

Kaart met de hele lus door Gesves, Ohey, Somme-Leuze, Havelange, Ciney en Hamois - 141 km - 42 werken inclusief 7 artistieke schuilplaatsen

Te koop bij het Tourist House Condroz-Famenne en in de VVV-kantoren van de regio

 

Goede wandelingen!