De kaart Sentiers d'Art

Inhoud

Een complete, kleurrijke, aantrekkelijke en tweetalige kaart (Frans/Nederlans)die u een circuit van 140 kilometer paden te ontdekken om te rijden met Mountain Bike of te voet en meer dan 42 kunstwerken in de natuur, waaronder 7 artistieke en poëtische schuilplaatsen.

« Sentiers d’Art » doorkruist de gemeenten Ciney, Gesves, Hamois, Havelange, Ohey en Somme-Leuze.

De kaart is een waardevol instrument om de werken te bewonderen die tussen 2017 en 2019 door Belgische en internationale kunstenaars zijn geïnstalleerd.

Het omvat de 140 km route en de 11 kleine lussen van 7km tot 15km. Op de kaart worden de afstanden tussen de werken beschreven, een foto gemaakt van de 42 werken en de plaatsen waar je zo dicht mogelijk bij kunt parkeren. 6 uitgangspunten worden voorgesteld op de 6 gemeenten doorkruist door «Sentiers d'Art». 6 artistieke en poëtische schuilplaatsen staan wandelaars toe om hun toevlucht te nemen en te rusten terwijl ze langs het pad… Geen reserving mogelijk. Eerst komen, eerst geïnstalleerd ! Let op, het is belangrijk om de boscoderegelgeving te volgen.

De 140 km zijn gemarkeerd met een rode rechthoek met de inscriptie «Sentiers d’Art ». Houd er rekening mee dat kleine lussen niet zijn gemarkeerd. Raadpleeg de kaart. «Sentiers d'Art» is het hele jaar door gratis toegankelijk, 24 uur per dag, 7 dagen per week en voor alle niet-gemotoriseerde gebruikers. Wees voorzichtig tijdens de jachtperiode, sommige toegangen kunnen worden gesloten vooral in het bos. Vraag voordat u vertrekt.

Wilt u de kaart kopen?

We zien u bij het Maison du Tourisme Condroz-Famenne «Vallées des Saveurs»

Place Monseu 23

5590 Ciney 

T. : +32 (0)86/40.19.22
info@valleesdessaveurs.be

 

Onze kantoren zijn geopend :

Van 01/05 tot 31/10 van maandag tot zondag van 10 tot 16 uur.
Van 01/11 tot 30/04 van maandag tot zondag van 10 tot 14 uur.

Wilt u de kaart thuis krijgen? Bestel hem hier

De kaart komt 3-4 dagen na de betaling in uw mailbox aan met de gids "De valleien van smaken en geuren""

Goede Wandeling !